pH-meetsensor

pH-meetsensor

65,34

Sonde voor Ph-meting
pH-bereik : 0-14 (Na+ fout bij 12,3 < pH)
Reactie : 95% in 1 seconde (bolglasvorm)
Isopotentiaalpunt: 7,00 pH (0 mV)
Offset: ± 0,20 pH
Bereik : 97% van theoretisch of hoger
Connector: BNC (standaardconfiguratie)
Kabellengte: 1 meter (standaardlengte)
Diameter: 12 mm
Lengte: 150 mm
Referentie : Verzegeld
Voegenmateriaal: Pellon
Referentieoplossing: 3,5 M KCl/AgCl (gel)
Vorm glas: Bol
Materiaal behuizing: Polycarbonaat
Temperatuur: Bereik 0 tot 60 graden C
Lampbescherming: inkepingen
Herkomst: Amerika

De pH 1000-meetsensor is gebruiksvriendelijk en bestand tegen de gebruikelijke slijtage. Deze sensor werkt betrouwbaar in verschillende omgevingen zoals Hydrokube, zwembaden en watergewassen. De sensor is ook ideaal voor het meten van de pH van behandeld water in je zwembad of aquarium. Deze nauwkeurige pH-sensor is essentieel voor regelmatig gebruik. En dan hebben we het er nog niet eens over dat de pH-sensor betaalbaar is en zeer weinig onderhoud vereist. Het biedt ook betrouwbare aflezingen in verschillende omgevingen, van kassen tot klaslokalen. En met zijn duurzame behuizing van polycarbonaat en geïntegreerde glazen bescherming van het meetoppervlak garandeert hij de gebruikelijke weerstand tegen slijtage. Compatibel met alle pH-meters die een BNC-connector accepteren.

  • De pH-sonde heeft een zeer snelle reactietijd dankzij het platina meetoppervlak,
  • Het ontwerp garandeert stabiele metingen,
  • De sensor is verzegeld, waardoor onderhoud overbodig is,
  • De sensorbehuizing van polycarbonaat is ontworpen voor veelvuldig gebruik in het laboratorium of in het veld,
  • De elektrode wordt geleverd in een bewaarflesje voor een lange houdbaarheid en de pH-sonde is direct klaar voor gebruik.

Met betrekking tot bewaring raden we aan de elektrode in het originele flesje met een 3,5 M KCl/AgCl referentieoplossing te bewaren. Je moet ook voorkomen dat je de elektrode droog of in gedestilleerd water bewaart, omdat dit de interne zoutoplossing van KCl-ionen kan ontdoen. Hoewel droge opslag mogelijk is, is rehydratatie van de sensorbol of revisie van de sonde nodig voor gebruik. Bovenal wordt opslag in een speciale oplossing aanbevolen. Kraanwater of een pH 4 oplossing kan tijdelijk worden gebruikt.