Appartementengebouw en bedrijven

Onze prestaties

Ukkel

Gebouw van appartementen en professionele ruimtes

Het bedrijf Jacques Delens ontwierp dit gebouw met zijn eigentijdse architectuur. Het bestaat uit een complex van 40 luxe appartementen, afgewerkt volgens een zeer hoge standaard. Het heeft ook 4 ruimtes voor professioneel gebruik.

In werkelijkheid wilde Besix RED, de eigenaar van het project, de huiseigenaren het allerbeste bieden op het gebied van uitrusting en comfort. Daarom wilde de ontwikkelaar potentiële kopers aanmoedigen om hun investering veilig te stellen. Dus moesten we ook een oplossing bedenken voor de problemen die gepaard gaan met kalkaanslag in het water. Daarom zocht het ontwerpbureau naar een effectieve oplossing om kalksteen te beschermen.

In samenwerking met het loodgietersbedrijf dat was gecontracteerd voor het project, installeerden we twee Hydrokube L’s voor elk van de twee vleugels van het gebouw. Bovendien hoefde de klant dankzij deCO2-behandeling de watertoevoer naar elke flat niet te dupliceren. In tegenstelling tot andere behandelingen is Hydrokube perfect compatibel met het waterverbruik van alle bewoners.

Henegouwen

Appartementsgebouw

In dit project moest de gemeente van dit gebouw met 16 flats de oude defecte waterontharder vervangen. Nadat de oude ontharder defect was geraakt, zaten de bewoners al enkele maanden zonder waterbehandeling. Daarom was het voor hen belangrijk om een betrouwbare oplossing te vinden om kalkproblemen te bestrijden.

Een concurrerend aanbod en de voordelen van de behandeling overtuigden de mede-eigenaars. In januari 2017 vertrouwden ze ons de installatie en ingebruikname van een L-type Hydrokube toe. Vanaf dat moment hebben we, samen met onze geautoriseerde dealer, van de installatie en inbedrijfstelling van de behandeling een prioriteit gemaakt.

De mede-eigenaren waren ook blij met de ruimte die vrijkwam door de verminderde rommel bij de ingang van het pand. Het is dus gemakkelijk om je weg te vinden. Bovendien hoef je niet langer een grote ruimte in te nemen om tientallen zakken zout op te slaan.

Vergeleken met een zoutwaterontharder zijn de onderhoudskosten lager. In feite is het beperkt tot de jaarlijkse vervanging van cilinders en een controle van het systeem. Als gevolg hiervan heeft de Hydrokube de terugkerende kosten aanzienlijk verlaagd.

Elsene

"Art Nouveau" gebouw

Voor dit monumentale gebouw waren de mede-eigenaars op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing van hoge kwaliteit.

De injectie van eetbaarCO2 is een veelgebruikt alternatief voor conventionele weekmakers. Het voorkomt kalkaanslag zonder het huishoudwater te demineraliseren.

De Hydrokube voldoet aan deze behoefte om het milieu te respecteren. MetCO2-voedselbehandeling wordt er geen water verspild en wordt er geen zout afgekeurd. Bovendien kun je gewoon kraanwater blijven drinken zonder toegevoegd zout. CO2-kalksteenbehandeling is daarom het antwoord op de behoeften van de klant. Daarnaast werd de aankoop van gebotteld water voor dagelijks gebruik uitgesloten.

Het moet ook gezegd worden dat de kleine voetafdruk ook de mede-eigenaars overtuigde.

Er moet worden opgemerkt dat voorCO2-vervanging in kleine gemeenschappen een eenvoudige jaarlijkse interventie voldoende is. Hierdoor is de effectiviteit van de behandeling gegarandeerd, het hele jaar door, zonder onderbreking en zonder tussenkomst van mede-eigenaren.

LATEN WE IETS NIEUWS BEGINNEN.
Vertel ons over je project

We ontwerpen en bouwen uw project in samenwerking met door Hydrokube gecertificeerde professionals die gespecialiseerd zijn in loodgieterswerk en verwarming. We werken met hen samen om je project te analyseren en onze expertise te combineren.