WIE ZIJN WIJ?

Onze visie

Een wereld waarin het wijdverbreide gebruik van waterontharders, dankzij CO2, de watervoorraden actief bewaart en het milieu beschermt voor toekomstige generaties.

Waarom

Onze missie

Op Hydrokube, zijn wij toegewijd aan het doen van ons deel aan het behoud van water, een zeldzame en kostbare hulpbron, door het aanbieden van effectieve, milieuvriendelijke waterontharding oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat het essentieel is om duurzame manieren te vinden om water te ontharden zonder buitensporige verspilling of vervuiling, en tegelijkertijd de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren.

Het is onze missie om innovatieve CO2-waterontharders te leveren die niet alleen de impact op het milieu verminderen, maar ook onze kostbare waterbron behouden. Met behulp van geavanceerde technologie bieden we een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele wateronthardingsmethoden. We zijn vastbesloten om een toekomst te creëren waarin waterontharding niet bijdraagt aan de watercrisis, maar juist helpt om het water te behouden.

Hoe

Onze waarden

Water bewaren

We zetten ons in voor het behoud van water door ontharders te leveren die verspilling minimaliseren en het gebruik van deze kostbare bron optimaliseren.

Duurzaamheid

We ontwerpen onze Hydrokube energiezuinig en gebruiken duurzame materialen om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Waterkwaliteit

We streven ernaar kalkvrij water van de hoogste kwaliteit te leveren, met behoud van de goede mineralen in het water en dus van de gezondheid en het welzijn van onze klanten.

Mensgericht

We stellen zowel onze werknemers als onze klanten centraal in onze waarden. We hechten veel belang aan jouw tevredenheid en welzijn door relaties op te bouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen.

Spelers

Met jouw hulp kunnen we van de wereld een betere plek maken

Een CO2-waterontharder vermindert je ecologische voetafdruk aanzienlijk. De CO2 die wordt afgevangen bij vervuilende activiteiten wordt vervolgens verpakt om te worden gebruikt voor “voedsel”-doeleinden. Door voor deze oplossing te kiezen, helpt u de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en klimaatverandering tegen te gaan.

Waterontharding met CO2 is milieuvriendelijk, omdat er geen grondstoffen worden verspild. In tegenstelling tot ontharders op basis van zout, die constant geregenereerd moeten worden met veel water, werkt de CO2-ontharder zonder extra water, waardoor deze kostbare hulpbron behouden blijft. De onderdelen van Hydrokube zijn van Europese oorsprong, robuust dankzij hun industriële kwaliteit en geassembleerd door ons bedrijf Greenside in België.

CO2-ontharders zijn effectief in het verwijderen van minerale afzettingen zoals kalk uit water, waardoor de kwaliteit van het water dat je elke dag gebruikt verbetert. Kwaliteitsvol onthard water, zonder toegevoegde zouten, biedt vele voordelen, zoals gezond kraanwater met al zijn mineralen, een betere bescherming van je toestellen en leidingen tegen kalkaanslag, en een zachtere huid en zachter haar na het douchen.

Door voor een CO2-ontharder te kiezen, steunt u een milieuvriendelijke oplossing en stimuleert u de toepassing van duurzame praktijken. Door deze technologie te promoten, maak je het publiek bewust van het belang van ecologische maatregelen om onze planeet te beschermen.

Onze geschiedenis

Hydrokube: een geavanceerde oplossing voor waterbehandeling

Begin 2010 installeerde ik op aanraden van mijn loodgieter een waterontharder in mijn huis om de witachtige kalkaanslag op de kranen te verwijderen en te reageren op de klachten van mijn partner over een droge huid. Ik koos voor een conventionele zoutwaterontharder, maar die verbruikte tot 300 liter water per week, met een onaangename smaak van leidingwater. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een effectiever alternatief.

In samenwerking met waterbehandelingsdeskundigen, een scheikundige en een natuurkundige, heb ik de Hydrokube ontwikkeld, een revolutionaire CO2-waterontharder. In tegenstelling tot conventionele modellen verwijdert de Hydrokube effectief kalk zonder extra water te gebruiken en behoudt het de essentiële mineralen in het water.

Na maanden van onderzoek, ontwikkeling en rigoureus testen ben ik erin geslaagd om de Hydrokube te creëren, een CO2 waterontharder die onvergelijkbare voordelen biedt. In tegenstelling tot conventionele modellen maakt de Hydrokube gebruik van een unieke CO2-waterbehandelingsmethode die kalkaanslag effectief verwijdert zonder dat er extra water nodig is. Bovendien behoudt het de essentiële mineralen in het water, waardoor zacht water van hoge kwaliteit wordt gegarandeerd.

Toen de Hydrokube eenmaal was geperfectioneerd, begon ik de indrukwekkende resultaten te delen met mijn beste vrienden. Hun groeiende interesse moedigde me aan om nog een stap verder te gaan met dit revolutionaire apparaat en het beschikbaar te maken voor particulieren en bedrijven. Overtuigd van de voordelen en de mogelijkheid om hardwaterproblemen op te lossen, heb ik mijn eigen bedrijf opgericht om Hydrokube op de markt te brengen.

Sindsdien is ons bedrijf gestaag gegroeid. We zijn partnerschappen aangegaan met distributeurs en dienstverleners om de Hydrokube aan een steeds breder publiek aan te bieden. Dankzij de bewezen efficiëntie en robuuste, geavanceerde technologie is onze ontharder al snel de voorkeurskeuze geworden van veel consumenten die zich zorgen maken over hun welzijn en de kwaliteit van het water dat ze elke dag gebruiken.

Het verhaal van ons bedrijf is er een van een persoonlijke zoektocht naar een oplossing voor een algemeen probleem, die is uitgegroeid tot een solide bedrijf dat zich inzet om het leven van mensen te verbeteren. Met de Hydrokube hebben we veel meer gecreëerd dan alleen een waterontharder; we hebben de weg vrijgemaakt voor een nieuwe benadering van waterbehandeling die meer respect heeft voor het milieu en beter is voor de gezondheid.

Vandaag de dag streven we onze missie na door te blijven innoveren en innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van waterbehandeling. We zijn trots op de positieve impact die we hebben op het leven van onze klanten en we zijn vastbesloten om ons bedrijf te blijven stimuleren om bij te dragen aan een toekomst waarin iedereen kan genieten van kwaliteitswater, zonder compromissen.

Greenside S.A.: Belgische pioniers van Hydrokube waterontharders

Greenside S.A., een Belgisch familiebedrijf gevestigd aan de rand van Brussel, is er trots op de bedenker te zijn van Hydrokube waterontharders. Deze innovatie is het resultaat van een persoonlijke zoektocht naar een oplossing voor de problemen die gepaard gaan met hard water, zoals kalkaanslag en de schadelijke effecten op de huid.

Overtuigd van het belang van de bescherming van het milieu en het behoud van de waterkwaliteit, zijn onze Hydrokube waterontharders ontworpen om de impact op waterbronnen te minimaliseren. Ze verspillen geen water en hebben geen zout of chemicaliën nodig, wat zorgt voor veiliger water en een gezondere planeet.

Ons bedrijf vertrouwt op solide partnerschappen met Europese leveranciers die bekend staan in hun vakgebied, met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo produceren we onze Hydrokube waterontharders in België en zorgen we ervoor dat de hoge normen tijdens het hele productieproces worden gehandhaafd.

We streven ernaar te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende sectoren, of het nu gaat om particulieren, zelfstandigen, lokale overheden of bedrijven. Dankzij onze expertise en ons streven naar kwaliteitsproducten en -oplossingen bieden we garanties op onze apparatuur.

Steunend op onze persoonlijke geschiedenis en onze passie voor het verbeteren van de waterkwaliteit, verdelen we onze Hydrokube-producten in heel België en Europa. Op deze manier willen we meer mensen op een milieuvriendelijke manier laten profiteren van onthard water, terwijl we de kostbare hulpbronnen van onze planeet sparen.

Als u onze visie deelt en reseller en installateur van een Hydrokube product wilt worden, bespreken we graag de mogelijkheden om met u samen te werken. Neem vandaag nog contact met ons op en sluit je aan bij ons netwerk van partners die zich inzetten voor de bescherming van het milieu en het welzijn van consumenten. Samen kunnen we een positief verschil maken door te zorgen voor water van goede kwaliteit en onze planeet te behouden voor toekomstige generaties.

 

Marc Ewbank
Greenside