Op aanraden van mijn loodgieter installeerde ik bij mij een verzachter. Want de kalk in mijn leidingwater veroorzaakte een witte kalkaanslag op mijn kranen en zorgde voor een droge, geïrriteerde huid bij mijn echtgenote. Het toestel werkte met zout.

De waterontharder verbruikte tot 300 liter water per week (13 m3 per jaar) en het water kreeg een slechte smaak. Ik besloot daarom om hem te vervangen. Omdat ik op de markt geen betrouwbaar alternatief vond, ben ik het probleem zelf gaan onderzoeken. Samen met experts in waterbehandeling, een chemicus, een elektricien en op basis van een technologie die zichzelf al bewezen had, heb ik dan een toestel ontwikkeld.

Aangemoedigd door enthousiaste vrienden die me eerder om een Hydrokube hadden gevraagd, heb ik beslist om ook particulieren en bedrijven te laten genieten van de voordelen van mijn toestel.

Marc Ewbank

Greenside nv is een Belgisch bedrijf, een familiebedrijf, met maatschappelijke zetel in de buurt van Brussel. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van Hydrokube waterontharders en werken enkel met de meest betrouwbare Europese leveranciers. Hydrokube wordt in België vervaardigd.

We bieden een veelheid aan technieken, zodat we aan de wensen van elke sector kunnen voldoen (particulieren, zelfstandigen, gemeenschappen, bedrijven). Dankzij onze ervaring en omdat we kwaliteitsoplossingen willen bieden, leveren we al onze toestellen met een waarborg.

We verdelen al onze Hydrokube-producten in heel België en in Europa.

Geïnteresseerd om verkoper of installateur van een Hydrokube-product te worden? Contacteer ons!

Greenside