Uw nieuwste generatie waterontharder,

goed voor u en uw huis

3

CO2 waterontharder

zuinig en betrouwbaar

Neutraliseert de problemen die gepaard gaan met kalkaanslag in het water in je huis.

Kalk in water hoopt zich op in leidingen en verkort de levensduur van huishoudelijke apparaten.

Bovendien maakt hard water het veel moeilijker om badkamers en keukens schoon te houden.

Krijg snel water van hoge kwaliteit door de kalkaanslag in je water te behandelen met CO2 van voedselkwaliteit, zodat er geen zout wordt toegevoegd.

Uw voordelen

Onze 6 niet te missen voordelen

De Hydrokube biedt een effectieve behandeling tegen kalkaanslag in het water in uw huis, is milieuvriendelijk en zeer zuinig in gebruik.

Goed voor het milieu

De Hydrokube heeft een positieve invloed op onze planeet. Gerecycleerde CO2 is milieuvriendelijk. Bovendien neutraliseert het de negatieve effecten van kalkaanslag (langere levensduur van uw apparaten, minder schoonmaakmiddelen, geen waterverspilling, …).

Goed voor jou.

De CO2-behandeling van de Hydrokube behoudt alle natuurlijke eigenschappen van het water. De kwaliteit van het water zal er alleen maar beter van worden. Het verzacht het water, waardoor je huid en hoofdhuid zachter aanvoelen.

Goed voor uw huis

Geen kalk meer op de douchewanden, uw boiler is beschermd, uw wasgoed is zachter, het watercircuit verliest geen druk en de beluchters raken niet verstopt, het sanitair kan gemakkelijker worden schoongemaakt.

Zuinig

De Hydrokube zuivert 100% van het gebruikte water (geen afvoer op het riool), heeft een verwaarloosbaar stroomverbruik, vergt geen onderhoud en uw apparaten verbruiken minder energie.

Ontworpen om lang mee te gaan

De Hydrokube wordt geassembleerd met onderdelen van industriële kwaliteit van Europese oorsprong. Het ontwerp was van meet af aan modulair opgevat. Elk element is onafhankelijk vervangbaar, zodat het lang meegaat en veroudering tegengaat.

De dienst

Het is onze verantwoordelijkheid om u een oplossing en service te bieden die uw aan verwachtingen voldoen. De Hydrokube wordt ontwikkeld en geproduceerd in België, geïnstalleerd en afgesteld door professionals. En we staan altijd persoonlijk tot uw beschikking.

Een offerte aanvragen?

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

Google beoordelingen

Hydrokube is de kostenefficënt en betrouwbare antikalkoplossing voor uw huis en uw gezondheid. Net zo effectief als een zoutwaterontharder, maar veel voordeliger dankzij de voedselveilige CO2-behandeling.
Nicolas Maskens

4_5_sterren

Efficiënt, milieu- en gezondheidsvriendelijk, goedkoop…

Meer lezen


Lorsque j’ai acheté ma maison en 2002, elle était équipée d’un adoucisseur au sel – je me suis vite rendu compte que celui-ci rejetait des centaines de litres d’eau à l’égout chaque semaine ! Je l’ai donc débranché.
Evidemment, j’ai commencé à avoir des problèmes liés au calcaire… entre autres, tuyauterie interne de ma chaudière complètement bouchée !
Par chance j’ai pu bénéficier en 2015 de la technologie au CO2 qui est aussi efficace mais ne génère pas ces rejets intempestifs à l’égout. De plus, le calcium reste présent (sous une autre forme chimique) dans l’eau du robinet que nous buvons –> bon pour le corps :). Et puis le CO2 pour une année me coûte à peine l’équivalent de deux recharges “SodaStream”…
Et il y a encore des petits avantages – j’ai par exemple identifié une fuite d’eau importante grâce à l’écran du module Hydrokube qui affiche la consommation quotidienne … 150 litres déjà “consommés” alors que je me lève et que personne n’a encore pris de douche… pas normal ! Avec le compteur ‘officiel’ de hydrobru j’aurais constaté la fuite en recevant ma facture annuelle…
Bref… que des avantages…
Sébastien Van Nechel

4_5_sterren

Hallo,
Dit advies na bijna 2 jaar gebruik.
Hydrokube Confort installatie geplaatst door onze verwarmingsmonteur in mei 2019. …

Meer lezen

We zijn een gezin van 5. Tot nu toe ben ik erg tevreden. In ons geval zijn er veel positieve voorbeelden tussen voor en na. Vóór de installatie vulden de beluchters op de kranen zich snel met kalkvlokken, waardoor ik ze regelmatig moest ontkalken. Sinds de installatie zijn er geen kalkvlokken meer in de beluchters. Hetzelfde geldt voor roestvrijstalen oppervlakken in de keuken en badkamer, met veel minder residu. Hetzelfde geldt voor de waterkoker, enz. Het verschil tussen voor en na was in ons geval heel duidelijk. Ik wil benadrukken hoe belangrijk het is om de instellingen goed te krijgen tijdens de inbedrijfstelling.
Bovendien drinken we dit water elke dag. Het grote voordeel is dat het water nog steeds lekker smaakt, in tegenstelling tot systemen met zouttabletten.
Zodra het systeem is geïnstalleerd en goed is ingesteld, vergeet je het en dat is dat. Controleer de druk van de CO2-fles na ongeveer 6 maanden tot 1 jaar. De gebruiksaanwijzing is duidelijk.
Vriendelijke groeten,
Albert Dewever

4_5_sterren

Erg blij met mijn nieuwe waterontharder. Het werkt met CO2 en omdat ik in het verleden een zoutwaterontharder heb gehad, ben ik blij …

Meer lezen

Ik kan je verzekeren dat het veel effectiever is. Het water smaakt niet langer zout…
Met dank aan de installateur die zeer professioneel was!

Particulieren en professionals vertrouwen ons, u kunt dat ook.

Meer dan 10 jaar lang hebben duizenden gebruikers een CO2 wateronthardingsoplossing getest en goedgekeurd.