ONZE DIENSTEN

Uw tevredenheid, onze prioriteit

Plaatsing en inbedrijfstelling

De installatie en inbedrijfstelling wordt uitgevoerd door loodgieters en verwarmingspecialisten in uw regio. Wij willen een lokale service bieden van professionals in uw buurt. Zij zijn specialisten op hun gebied. Bovendien zijn ze goedgekeurd door Hydrokube. Dit vertelt u dat ze goed getraind zijn in de producten en de plaatsing van de Hydrokube. Ze groeien voortdurend en zijn over het hele land verspreid, zodat ze dicht bij u in de buurt zijn. Het is ook mogelijk om uw eigen loodgieter en verwarmingsinstallateur voor te stellen. Wij eisen dat zij een opleiding volgen voordat zij als installateur kunnen worden erkend.

Wij kunnen u helpen een dealer in uw buurt te vinden. Ook voor vragen over installatie en inbedrijfstelling kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fles CO2 vervanging

Uw installateur kan u helpen en de vervanging van CO2-cilinders efficiënt en veilig beheren. Hij zal ook de kwaliteit van het water kunnen controleren om de instellingen zo nodig bij te stellen. Bij een Hydrokube gebeurt dit met een pH-meter (meer details in FAQ’s: “Verband tussen hardheid en kalkaanslag”)

Aarzel niet om hem hierover aan te spreken tijdens de installatie.

Flessen zijn ook verkrijgbaar via onze e-shop of door ons een bestelling per e-mail te sturen.

Naast installatie en inbedrijfstelling kunnen wij een service- en onderhoudsdienst aanbieden (controle van de installatie en vervanging van CO2-flessen).

Onderhoud

In tegenstelling tot een zoutwaterontharder heeft de Hydrokube geen specifiek onderhoud nodig. Dit zal ervoor zorgen dat u veel geld bespaart.

De enige actie die nodig is, wat je zelf kunt doen, is de CO2-fles vervangen. Daartoe is het voldoende het CO2-gehalte in de fles te controleren na het verbruik van 100 m3 water (d.w.z. ongeveer het gemiddelde verbruik van een huishouden van vier personen gedurende een jaar). Hiervoor geeft de wijzerplaat op de CO2-regelaar en het dichtst bij de cilinder u een goede, duidelijke en directe aanwijzing. Bovendien vindt u uitleg in uw gebruikershandleiding.

Vragen

Hebt u vragen over onze producten en diensten? Neem contact op met ons supportteam voor project-, technische en after-sales informatie op 010/80.20.99 of per e-mail op info@hydrokube.be.

Pour toutes questions nous somme à votre disposition par téléphone au +32 2 430 24 97 van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur of per e-mail op sales@hydrokube.be

Waarom Hydrokube?

Of het nu gaat om lagere energierekeningen, efficiëntere apparaten of beter smakend water, u zult verbaasd zijn op hoeveel manieren een Hydrokube systeem uw leven kan verbeteren.