Onze verwezenlijkingen

Gemeenschappen of appartementsgebouwen

Ukkel

Gebouw van appartementen en professionele ruimtes

De firma Jacques Delens heeft dit gebouw met een eigentijdse architectuur tot stand gebracht. Het bestaat uit een set van 40 luxe appartementen met een zorgvuldige afwerking. Daarnaast zijn er 4 ruimtes voor professioneel gebruik.

Besix RED, de ontwikkelaar, wilde de eigenaren het beste bieden op het gebied van faciliteiten en comfort. De projectontwikkelaar wilde daarom het behoud van zijn investering onder de aandacht van de potentiële kopers brengen. Daarom moest ook een oplossing worden geboden voor de problemen in verband met kalkaanslag op het water. Daarom was het ontwerpbureau op zoek naar een doeltreffende oplossing tegen kalkschade.

Samen met het loodgietersbedrijf dat voor dit project was gecontracteerd, installeerden we twee Hydrokube L’s voor elk van de twee vleugels van dit gebouw. Door gebruik te maken van CO2-behandeling vermijdt de klant bovendien de dubbele watertoevoer naar elk appartement. In tegenstelling tot andere behandelingen is de Hydrokube namelijk perfect verenigbaar met het waterverbruik van alle bewoners.

Henegouwen

Appartementsgebouw

In dit project moest de gemeenschap van dit 16-verdiepingen tellende gebouw de oude defecte waterontharder vervangen. Bovendien hadden de bewoners gedurende verschillende maanden geen waterzuivering gehad na het falen van de oude waterontharder. Daarom was het voor hen belangrijk een betrouwbare oplossing te vinden om de kalkproblemen te bestrijden.

Een concurrerend aanbod en de voordelen van de behandeling overtuigden de mede-eigenaars. Daarom vertrouwden zij ons in januari 2017 de installatie en inbedrijfstelling van een Hydrokube type L toe. Vanaf dat moment hebben wij, samen met onze erkende dealer, prioriteit gegeven aan de installatie en inbedrijfstelling van de behandeling.

Bovendien waren de mede-eigenaars blij met de ruimte die vrijkwam door het kleine oppervlak bij de ingang van de kamer. Dit maakt het mogelijk om een gemakkelijke doorgang te vinden. Bovendien is het niet nodig een grote ruimte in beslag te nemen om tientallen zakken zout op te slaan.

In vergelijking met een zoutwaterontharder zijn de onderhoudskosten lager. Het blijft beperkt tot de jaarlijkse vervanging van de flessen en een controle van het systeem. Als gevolg daarvan heeft de Hydrokube de terugkerende kosten aanzienlijk verlaagd.

Elsene

"Art Nouveau" gebouw

Voor dit geklasseerde gebouw waren de mede-eigenaars op zoek naar een kwalitatieve en ecologische oplossing. De injectie van CO2 van levensmiddelenkwaliteit is een gangbaar alternatief voor conventionele waterontharders. Het voorkomt namelijk kalkafzetting zonder het huishoudwater te demineraliseren. De Hydrokube beantwoordt aan deze behoefte om het milieu te respecteren. In feite is er bij een behandeling met CO2 van levensmiddelenkwaliteit geen sprake van verspilling van water en wordt er geen zout afgewezen. Bovendien is het mogelijk om leidingwater zonder toegevoegd zout te blijven consumeren. De CO2-kalkbehandeling is dus het antwoord op de vraag van de klant. Bovendien was de aankoop van gebotteld water voor dagelijks gebruik niet nodig. De kleine voetafdruk overtuigde ook de mede-eigenaars. Er zij op gewezen dat voor de vervanging van CO2, in kleine gemeenschappen, een eenvoudige jaarlijkse ingreep volstaat.  De doeltreffendheid van de behandeling is dus het hele jaar door gegarandeerd, zonder onderbreking en zonder tussenkomst van de mede-eigenaars.

LATEN WE IETS NIEUWS BEGINNEN.
Deel uw project met ons

Wij bestuderen uw project en voeren het uit in samenwerking met de erkende loodgieters en verwarmingsinstallateurs van Hydrokube. Wij zullen samen met hen uw project analyseren om hun deskundigheid te combineren.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Door dit vakje aan te vinken, ga ik akkoord met het privacybeleid van deze site.