Efficiency kit

Efficiency kit

1.597,20

Eenvoudig te installeren, geen professionele loodgieter nodig! Ontdek de Hydrokube kit en profiteer van de vereenvoudigde installatie voor uw dagelijks comfort.

Deze Hydrokube Efficiency kit bevat
– Een Hydrokube Efficiency-apparaat (24x20x12 cm)
– Een standaard 10 kg CO2 cilinder
– Een CO2-regelaar
– De flexibele slang, 2 meter, voor de CO2-aansluiting
– Een flesbevestigingsset
• Gebruiksganleiding
• Installatie- en afstellingshandleiding

Hydrokube Efficiency

De Hydrokube Efficiency, een hoogwaardig antiscalant van Belgische makelij, beheert de precieze en proportionele injectie van CO2 in het water via de controller. Deze nieuwste generatie waterontharders is ook gemakkelijk te installeren voor een goede doe-het-zelver.

Effectief: De C02 waterontharder van Hydrokube is getest en gecertificeerd als 100% effectief door het Belgische laboratorium Ecochim en test-Achat. Bovendien behandelt en herverdeelt hetantikalksysteem 100% van het gebruikte water.
Natuurlijk: Dankzij deze zoutvrije CO2-waterontharder is het behandelde water drinkbaar en behoudt het de echte smaak van water en zijn natuurlijke sporenelementen (calcium, magnesium, kalium, ijzer, natrium, fosfor). De Hydrokube gebruikt ook 100% gerecyclede C02 van voedselkwaliteit.
Zuinig: Met dit antikalkapparaat bespaar je €2.000 met onthard water zonder zout. Je zult de prijs van een CO2-waterontharder snel terugverdienen. Je machines, warmwaterketels, kranen en toiletten gaan langer mee. Door kalkaanslag te verwijderen, verbruik je minder elektriciteit om je water te verwarmen, minder zeep om het schoon te maken en bespaar je geld op antikalkproducten.

De voordelen:

Met de Hydrokube Efficiency is mijn huis kalkvrij dankzij een zoutloze en zuinige waterbehandeling:

  • Onderhoudsvrij,
  • Herverdeelt 100% van het gebruikte water,
  • Houdt uw water schoon en gezond, zonder toegevoegd zout,
  • De antikalkbeveiliging wordt geïnstalleerd na de waterdrukregelaar.
  • Geen rioolaansluiting,
  • De CO2-ontharder gebruikt 100% gerecycled water,

Een waterdrukregelaar van goede kwaliteit wordt aanbevolen tussen de elektriciteitsmeter en de CO2 waterontharder. De Hydrokube maakt ook gebruik van kooldioxide (CO2), een zuinig en milieuvriendelijk voedingssupplement in een hervulbare fles. CO2 lost ook perfect op in water en verandert kalk in bicarbonaat. Bicarbonaat is perfect oplosbaar in water, is niet schadelijk en veroorzaakt geen problemen in huis. Het water is natuurlijk veilig om te drinken.

Extra informatie

Weight 34 kg
Gewicht

34,5 kg

Maximaal debiet (l/u)

5.000

Proportionele injectie

Ja

Informatiescherm

Geen

Boost Schoon

Geen

Aansluiting

3/4" mannelijk

Box

PVC Wit – (L x B x H – cm) 24 x 20 x 12

Elektrisch vermogen

220 V / 24 V – 1,7 watt

Bedrijfstemperatuur

Max 40 °C – Min 5 °C