Comfort kit

Comfort kit

2.165,90

Eenvoudig te installeren, geen professionele loodgieter nodig! Ontdek de Hydrokube kit en profiteer van de vereenvoudigde installatie voor uw dagelijks comfort.

Deze Hydrokube Comfort-kit bevat
– Eén Hydrokube Comfort-toestel (29x29x16 cm))
– Een standaard 10 kg CO2 cilinder
– Een CO2-regelaar
– Twee niveaus van Boostclean
– De flexibele slang, 2 meter, voor de CO2-aansluiting
– Een flesbevestigingsset
– Een draagbare elektronische pH-meter en de pH7 -20 ml ijkoplossing
• Gebruiksganleiding
– Installatie- en afstellingsgids

Hydrokube Comfort

De Hydrokube Comfort, een hoogwaardig CO2-antiscalant van Belgische makelij, beheert de precieze en proportionele injectie van CO2 in het water via de controller. De nieuwste generatie waterontharders is ook eenvoudig te installeren voor de doe-het-zelver.

Doeltreffend: De C02 waterontharder van Hydrokube is getest en gecertificeerd als 100% effectief door het Belgische laboratorium Ecochim en test-Achat. Bovendien behandelt en herverdeelt hetantikalksysteem 100% van het gebruikte water.
Natuurlijk: dankzij dit zoutvrije CO2-antiscalant is het behandelde water veilig om te drinken en behoudt het zijn echte smaak en natuurlijke sporenelementen (calcium, magnesium, kalium, ijzer, natrium, fosfor). De Hydrokube gebruikt ook 100% gerecyclede C02 van voedselkwaliteit.
Zuinig: Met dit antikalkapparaat bespaar je €2.000 met onthard water zonder zout. Je zult de prijs van een CO2-waterontharder snel terugverdienen. Je machines, warmwaterketels, kranen en toiletten gaan langer mee. Door kalkaanslag te verwijderen, verbruik je minder elektriciteit om je water te verwarmen, minder zeep om het schoon te maken en bespaar je geld op antikalkproducten.

Voordelen van CO2-antikalk:

Met Hydrokube Comfort is mijn huis kalkvrij dankzij een zoutloze, zuinige waterbehandeling:

  • Onderhoudsvrij,
  • Herverdeelt 100% van het gebruikte water,
  • Houdt uw water schoon en gezond, zonder toegevoegd zout,
  • De antikalkbeveiliging wordt geïnstalleerd na de waterdrukregelaar.
  • Geen rioolaansluiting,
  • De CO2-ontharder gebruikt 100% gerecycled water,
  • Met de Boost Clean-functie kun je het CO2-niveau tijdelijk verhogen, wat een genezend effect heeft op kalkaanslag in bestaande leidingen, - 2 niveaus van Boost Clean met Comfort.
  • Het controlescherm dat volledige informatie geeft over het gebruik van de Hydrokube (water- en CO2-verbruik, lekdetectie, gemiddeld verbruik).

Een waterdrukregelaar van goede kwaliteit wordt aanbevolen tussen de elektriciteitsmeter en de CO2 waterontharder. De Hydrokube maakt ook gebruik van kooldioxide (CO2), een zuinig en milieuvriendelijk voedingssupplement in een hervulbare fles. CO2 lost ook perfect op in water en verandert kalk in bicarbonaat. Bicarbonaat is perfect oplosbaar in water, is niet schadelijk en veroorzaakt geen problemen in huis. Het water is natuurlijk veilig om te drinken.

Extra informatie

Weight 34,5 kg
Maximaal debiet (l/u)

5.000

Proportionele injectie

Ja

Informatiescherm

Ja (waterverbruik, CO2, boost schoon, tijd, etc.)

Boost Schoon

Ja – Instelbaar op scherm + timer

Waterklep met afvoer

ja

Glycerine manometer

Ja 0-6 bar

Aansluiting

3/4" mannelijk

Box

PVC Wit – (L x B x D – cm) 29 x 29 x 16

Elektrisch vermogen

220 V / 24 V – 1,7 watt

Temperatuur bij bedrijf

Max 40 °C – Min 5 °C

Relatieve vochtigheid

95% max. (zonder condensatie of afspoeling)

Hydraulische druk

Min 2 – Max 6 (bar)