waterverzachter bij Dhr D.Waarom heb ik Hydrokube thuis laten installeren? In mijn Brabantse gemeente bevat het leidingwater heel veel kalk. Daardoor moest ik heel regelmatig verkalkte huishoudapparaten vervangen. Daarom heb ik, zoals de meeste buren, besloten om een waterverzachter te installeren.

Om me goed voor te bereiden, heb ik lang met kennissen gepraat en het internet afgeschuimd. Daar ontdekte ik Hydrokube. De adviseur van Greenside heeft me tot in de details het werkingsprincipe van dit toestel uitgelegd. Zijn uitleg heeft me om heel wat redenen weten te overtuigen.

Om te beginnen spaar ik heel wat uit: ik moet geen tientallen kilo’s zout per jaar kopen en verlies geen honderden liter water door de vele spoelingen. Bovendien wilde ik het meest milieuvriendelijke systeem voor waterbehandeling. Dat heb ik nu.

Sinds een paar maanden genieten mijn vrouw en ik van perfect onthard water. Een echte droom! Ik vind Greenside uit Dion-Valmont het bedrijf bij uitstek voor wie, net als mijn vrouw en ik, een zuinig en milieuvriendelijk wateronthardingstoestel wil.

Guy D.

Terug