PCE-228 pH-meter kit met ijkoplossing en koffer

355,74 Incl. BTW

– Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
– SD-geheugenkaart (1 … 16 GB)
– De opgeslagen gegevens worden rechtstreeks in Excel-formaat op de SD-geheugenkaart bewaard (er is geen extra software vereist)
– RS-232 interface voor real-time gegevensoverdracht
– Het meet pH, ORP en temperatuur
– Hoge nauwkeurigheid
– Lege batterij-indicatie
– Groot LCD-scherm

– Robuust uitgevoerd karkas
– pH-elektrode PE 03 en temperatuursensor van roestvrij staal
– Automatische kalibratie
– Automatische of handmatige temperatuurcompensatie
– BNC aansluiting
– Geschikt voor metingen in het laboratorium en ter plaatse
– Optionele REDOX elektrode
– Instellen van het meetaandeel
– Gebruiksvriendelijk

Levertijd: niet standaard

Beschrijving

pH-tester PCE-228 voor pH-waarde en temperatuur / SD-geheugenkaart (1 … 16 GB), de opgeslagen gegevens worden bewaard in een Excel-bestand / groot display / met RS-232 interface en optionele software voor de PC.

De PCE-228 pH tester is een gemakkelijk te gebruiken draagbaar instrument voor het meten van pH / mV / °C. In de pH-tester kunnen de pH- en temperatuurwaarden rechtstreeks op de SD-kaart worden opgeslagen (Excel-formaat) of, dankzij de RS-232 interface, rechtstreeks naar de PC worden verzonden. Voor dit doel bieden wij de software en de RS-232 datakabel als optionele componenten aan. De temperatuurcompensatie gebeurt manueel of automatisch door middel van een temperatuursensor die bij de levering is inbegrepen. Dit alles resulteert in een zeer betrouwbare pH-meting. De pH-tester heeft een tweepuntskalibratie die handmatig kan worden uitgevoerd met twee triggertriggers aan de zijkant van het instrument (beschermd door een kapje). Met het gecombineerde instrument is het mogelijk de pH-waarde, de temperatuur of de ORP te bepalen. Voor deze laatste meetparameter moet een bijkomende REDOX (ORP)-elektrode worden aangevraagd. Wij adviseren de ORP 14 elektrode. De pH-tester werkt op batterijen (één 9 V batterij is bij de levering inbegrepen).